proteine poeder

proteine poeder

Proteine poeder is een eiwit poeder waarmee proteine shakes gemaakt kunnen worden.

Er zijn diverse soorten proteine poeders, whey isolaat of protein is de bekendste maar er komen steeds meer proteine poeders die op plantaardige basis geproduceerd zijn. Volgens velen zijn de plantaardige proteine poeders de basis voor de beste proteine shakes. Veel mensen kopen proteine poeder om shakes te maken om af te vallen.

Anderen kopen de beste proteine poeders om de sportprestaties te bevorderen en het aanmaken van sterke spieren te ondersteunen. Zoals gezegd Whey proteinepoeder is de bekendste, deze kun je samen met bijvoorbeeld low carb bars of repen via deze website proteineshakes.nl kopen. Net zoals er vegan proteine poeders bestaan, zijn er ook vegan protein bars te koop. Protein geschikt voor veganisten.

Wat zijn de beste merken proteine poeders?

 

 

Wat de beste proteine poeder voor jou is, is natuurlijk ook afhankelijk van je doelstelling en reden om te gebruiken.

Ben je een bodybuilder en op zoek naar een proteine isolaat voor je spiermassa?? Wil je zelf shakes maken of af te slanken of doe je aan fitness of sport en zoek je combinaties van eiwitten, mineralen en vitamines??  De beste proteine poeder is niet van een bepaald merk maar diegene die aansluit bij jouw wensen en doelstelling. Whey Isolaat is bekend maar er zijn vele andere goede proteins.

Vegan proteïn.

Vegan proteïn is proteïne gemaakt van plantaardige grondstoffen.  Met name de Body en Fitshop heeft een aantrekkelijke aanbod vegan voedingssupplementen waaronder vegan proteïn repen.

Low Carb producten.

Proteine poeders, repen en afslank producten behoren in de regel tot de low carb producten, dat zijn protein producten met veel goede eiwitten en zéér weinig calorieën. Voorbeelden van Low Carb producten zijn Smart Protein, smart bars, low calorie maaltijdvervangers, vegan protein en andere proteïnes met lage calorieën.  Deze low carb producten zijn in de regel suikervrij of suikerarm.

Low Carb poducten kunnen ook complete maaltijdvervangers zijn, denk ook aan protein pannenkoeken mixen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *