proteine shake afvallen

proteine shake afvallen

Beste proteine shake om af te vallen, vind je hier.

Afvallen met shakes

Met één proteine shake val je uiteraard niet af.  Afvallen is niet iets van een éénmalige actie maar van een goed doordacht plan en discipline. Er zijn vele manieren om verantwoord en met blijven resultaat af te vallen. Bij velen staat met proteine shake afvallen, hoog in het lijstje beste afval methodes. Wat is nu het voordeel van afvallen met behulp van eiwit shakes?? Wat is de beste proteine shake om af te vallen en zitten er ook nadelen aan? Op deze pagina een bespiegeling van afvallen met shakes en een overzicht van de beste proteine shakes om gewicht te verliezen. Of de proteine shake en proteine maaltijdvervanger voor jou de beste optie is?? dat is helemaal persoonlijk.

Met een proteine shake afvallen is meestal mogelijk.

De praktijk heeft geleerd dat iemand die bijvoorbeeld 5, 6, 7, 8, 9 of 10 kilo af wil vallen, best wel baat kan hebben bij eiwitshakes en maaltijdvervangers. Maar een proteine shake is geen super middel en zorgt ook niet voor wonderen.  Het is een voedingssupplement gericht op gewichtsverlies en vooral, het stillen van honger.Met een proteine shake afvallen, kan effectief zijn.

Je moet naast het gebruik van deze shakes ook aan bewegen en vetverbranding gaan doen. Lange wandelingen maken, zijn voor de meest mensen behoorlijk effectief.  Je kunt natuurlijk ook naar een fitness centrum of sportschool gaan en je met het bewegen en afvallen laten begeleiden.  Ben je blessuregevoelig?? Er komen steeds meer fysiothererapeuten die je tevens kunnen begeleiden met sporten, bewegen en verantwoord afvallen.

Waar berust de werking van een proteine shake op in het kader van afvallen?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat als je sport en proteine shakes gebruikt, je meer vet verliest. Daarnaast zorgen deze eiwit shakes voor een betere behoud van de spiermassa en krijg je minder snel honger/trek door proteineshakes te gebruiken.  De eiwitten in de shakes geven een vol en verzadigd gevoel en je hebt langere tijd minder behoefte om te eten, snacken.  Er zijn ook professionals die zeggen dat je minder snel stress krijgt door het gebruik van eiwitshakes met Whey en tevens dat je weerstand beter wordt.  Echt wetenschappelijk onderbouwd zijn deze stellingen niet. Als je last van stress hebt, is het beoefenen van yoga wellicht een betere manier om deze stress te lijft te gaan. Boek bijvoorbeeld eens een yoga weekend.

Wat is de beste proteine shake om af te vallen?

Vroeger zeiden het overgrote deel van de professionals dat Whey Isolaat de beste proteine shake is. Tegenwoordig worden steeds vaker eiwitshakes aanbevolen die puur plantaardig zijn. Vooral bij dames zou een puur plantaardige proteine shake effectiever zijn bij het afvallen.

Eén ding is zeker, plantaardige shakes belasten het milieu minder en de eiwitten worden goed door het lichaam opgenomen. Ook maaltijdvervangers kunnen 100 % plantaardig zijn alsmede proteine toetjes.  Het is vooral een persoonlijke keuze wat de beste proteine shake voor jou is.

Ga voor kwaliteit als je een proteine shake koopt.

We hebben vooral één advies.  Als je overtuigt bent van het nut van afvallen met behulp van de proteine shake, ga dan vooral voor kwaliteit.  Proteineshakes met suiker en kleurstoffen zijn bijvoorbeeld uit den boze. Vegan eiwitshakes bieden veel voordelen.

We zeggen niet dat een goedkope proteine shake van Kruidvat, Etos, Hema niet goed is, wel dat er vele alternatieven bestaan die je op deze website vindt.

En.. een proteine shake met van Protislank met aardbei, banaan, chocolade of vanille is zo lekker dat je je er je vingers bij op wilt eten.

 

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *