proteine shake kopen

proteine shake kopen

Waar moet je op letten als je een proteine shake gaat kopen?

Als je sporter bent en een proteine shake wilt kopen, moet je op heel andere zaken letten bij de keuze van je shake dan als je een proteine shake wilt kopen om af te vallen. Welke soorten proteine shakes zijn er en waarom is de ene proteine shake zoveel duurder dan de andere?  Rechtvaardigt het prijsverschil ook een verschil in kwaliteit?  Hieronder een aantal antwoorden. Wat voor jou de beste proteine shake of afvalmethode is heel persoonlijk.

Grote prijsverschillen bij proteine shakes.

Als je op het internet gaat zoeken naar proteine shakes dan merk je al snel dat er enorm grote prijsverschillen zijn.  Dat geldt niet alleen voor deze eiwit shakes maar ook voor voedingssupplementen zoals afslankproducten en vitamines.  Zijn goedkope proteine shakes minder goed of zijn er andere redenen voor de grote prijsverschillen?

Hoe de prijs van een proteine product is opgebouwd.

Net zoals bij bijvoorbeeld parfum, cosmetica en overige gezondheidsproducten betaal je voor de grote merken mee aan de reclame- en marketingkosten.  Soms zit er in de prijs van een product wel 20 % ingebouwd voor reclame en marketing.  Dat geldt ook voor de grote merken proteine shakes zoals Whey, Sunwarrior, MyProtein, Dymatise, Nutrition en EAs.  Om merkbekendheid te krijgen, investeren deze merken veel in reclame, marketing en naamsbekendheid.  Tegelijkertijd deze topmerken in proteine shakes hebben wel hele goed producten en ingrediënten. Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar de wensen van de consument en de ideale samenstelling van een proteine shake.  Ook dat onderzoeksgebeuren wordt verwerkt in de prijs.  En tenslotte, om een topproduct te krijgen, verwerk je de beste grondstoffen in je product. Deze grondstoffen vertegenwoordigen voor het grootste gedeelte de prijs van de producten.

Whey proteine shake kopen?


Whey is een eiwit product dat overblijft bij de productie van kaas. De proteine shakes die als basis Whey hebben, hebben een hoge biologische waarde. Volgens velen behoren de Whey shakes tot de beste eiwit shakes. Anderen zweren bij shakes op basis van soja of ei- eiwitten.  Er zijn tegenwoordig uitstekende eiwit shakes te koop die als basis planten of zeewier hebben. Als je een goede kwaliteit proteine shake gaat kopen, hoef je dus niet per definitie te kiezen voor een product waar Whey in verwerkt is.  Er zijn alternatieven genoeg, ook veganistisch.  Kijk ook eens naar de proteine shakes van Sunwarrior.

Vegan proteine shake kopen.


Als je geen dierlijke producten in je eiwit shake verwerkt wilt hebben en kiest voor puur plantaardig, hebben we goed nieuws voor je. Je kunt ook een vegan proteine maaltijd of puur plantaardige shake kopen.  Kijk naar het vegan product supplementen aanbod.

Wat is het beste merk proteine shake?

 

wat het beste merk proteine shake is, is mede persoonlijk. Er circuleert op het internet wel een top 10 proteine shakes. Proteine shakes van bijvoorbeeld het kruidvat of etos horen daar meestal niet bij. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van deze eiwit shakes niet goed is. Vergelijk zelf eens de prijzen en kwaliteit van goedkope proteine shakes en de duurdere merken en maak je keuze.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *