proteine shake vrouwen

proteine shake vrouwen

Wat is de beste proteine shake voor vrouwen?

Wat de beste proteine shake voor vrouwen is, is net zoals bij de proteine shakes voor mannen, met name afhankelijk van het doel waarvoor je deze eiwitshakes wilt kopen. Wil je een proteine shake kopen voor de spieropbouw, om af te slanken?? Of misschien gewoon als gezond tussendoortje of aanvulling op je dagelijkse hoeveelheid eiwitten?

Wat je reden ook is om een proteine shake te kopen, de beste kwaliteit proteine shakes voor vrouwen vind je hier.  Er zijn ook 100 % plantaardige eiwit shakes.  Deze zijn goed voor mannen en vrouwen. Wat de beste proteine shake voor jou als vrouw is, is met name de keuze tussen dierlijke of plantaardige eiwitten.

Beste proteine shakes vrouwen worden gekocht om af te vallen.


Mannen kopen vaak proteine shakes ter ondersteuning van de spieropbouw.  In veel sportscholen waar mannen met bodybuilding bezig zijn, worden proteine shakes voor het sneller kweken van de spiermassa geconsumeerd.  Vrouwen die aan body building doen, gebruiken overigens ook eiwit shakes voor een grotere en  betere spiermassa. Als je een proteine shake gebruikt als ondersteuning om af te vallen heb je minder snel trek en langer een verzadigd gevoel.  Dit komt omdat een proteine shake voor vrouwen,net zoals die van mannen, de bloedsuikerspiegel op gelijk niveau houdt, waardoor je minder snel naar een snelle hap of tussendoortje zult grijpen.

De beste proteine shake voor vrouwen wordt dus vooral gekocht als hulpmiddel bij het afvallen.

Plantaardige proteine shake kopen of eiwit shake met Whey?

 

Steeds meer mensen kiezen voor een plantaardige levensstijl en dat zie je ook terug in de verkopen van proteine shakes voor vrouwen.  De meeste plantaardige producten zoals peulvruchten, noten en zaden zitten vol goede eiwitten en aminozuren.  Hierbij moet wel opgemerkt worden dat veel plantaardige eiwitten een laag gehalte aan een of meer essentiële aminozuren bevatten.  De meeste plantaardige eiwitten zijn onvolwaardige eiwitten. Gelukkig bevatten plantaardige producten zoals boekweit, hennepzaad, spirulina en andere algen wel essentiële aminozuren en worden veel plantaardige proteine shakes gemaakt van deze natuurproducten.

Plantaardige aminozuren kunnen goed door het menselijk lichaam worden opgenomen. Plantaardige proteine shakes hebben het voordeel voor vrouwen dat ze minder snel spijsverteringsklachten veroorzaken, geen toevoegingen bevatten die ongezond zijn en ze vertragen het verouderings proces. Dat zijn voordelen ten opzicht van de eiwit shakes op basis van de Whey proteïn shakes. Whey proteine is een bijproduct van het maken van kaas uit melk.

De betere vegan proteine shakes koop je bij Body & Fit.

Body & Fitshop heeft een groot aanbod plantaardige proteine shakes welke ook geschikt zijn voor vrouwen. Naast vegan eiwit shakes is er ook een groot assortiment vegan proteine bars, pannenkoekenmix, hennepzaad, rijst eiwitpoeders, amandel proteine en meer varianten. Als je overtuigd bent  van de kwaliteit van plantaardige eiwitten, is de beste kwaliteit vegan shakes voor vrouwen in ieder geval te koop.

Plantaardige proteine shakes beter voor het milieu en dieren.

Plantaardige producten, ook eiwit shakes, zijn beter voor het milieu en beter voor de dieren. En er zijn voor plantaardige producten veel minder grondstoffen nodig. Dat is nog een argument om als man of vrouw plantaardige voedingssupplementen te kopen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *