Tips aankopen proteine shakes

Tips aankopen proteine shakes

Welke proteïne shakes kopen?

Er zijn vele soorten proteine shakes en afgeleide producten.

De volgende tips kunnen je helpen het juiste proteïne product te vinden en op je aankoopkosten te besparen.

Tip 1.Als je op een bepaalde website op zoek gaat naar proteïne shakes en je krijgt geen of weinig zoekresultaat, kijk dan eens binnen de categorie eiwitshakes. De namen proteïne shakes en eiwitshakes lopen bij de meeste aanbieders van fitness, vitamine, voedingssupplementen en afslankpoducten door elkaar heen. Kortom, het is goed mogelijk dat een bepaald proteïne product onder de naam eiwitshake of eiwitproduct bekend staat.

Kosten besparen?? Bestel zoveel mogelijk bij één verkooppunt.

Tip 2. Als je een bepaalde merk proteïne shake hebt gevonden, bijvoorbeeld Wei Eiwit Pro van Perfect Body en je wilt nog andere proteine producten aanschaffen, probeer dan zoveel mogelijk bij één aanbieder te kopen.

Je krijgt vaak een korting als je voor een groot bedrag aan proteine producten bestelt en tegelijkertijd worden je proteïne shakes, vitamines en supplementen boven een bepaald orderbedrag gratis aan je verzonden.

Het gratis verzenden kan je wel 5 tot 10 euro schelen.

Zoek binnen de juiste rubriek op de site.

Tip 3. En als je proteine shakes wilt kopen bij een Nederlands bedrijf als je in België woont, kan je bij gratis verzending nog meer schelen.

Daarnaast is het belangrijk dat je het juiste type eiwitproducten aanschaft. Als je op zoek bent naar proteine shakes om af te slanken, zoek dan ook binnen de categorie afslankproducten. Wellicht is er ook een ander product geschikt voor jouw afslankkuur.  Denk bijvoorbeeld aan een detox sapkuur waarbij afslanken en ontslakken centraal staat.

Tip 4.

Maak gebruik van de wekelijkse aanbiedingen.

Of je nu een proteïne shake, vitamine, voedingssupplement of afslankproduct wilt kopen, maak gebruik van de vele aanbiedingen die er op het internet te vinden zijn. Wij werken onder andere samen met Body & Fitshop en Protislank en beide aanbieders van gezondheids- en afslankproducten hebben wekelijks aanbiedingen.  Ook in het kader van shakes om af te kunnen vallen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *